Junnaatijunnaa. YouTube ärsyttää suuresti, edelleen. Laitellu jo kolme kertaa sinne postia ja postannu foorumillekkin eikä mitää vastausta kysymyksiin. Spotify sai myös uudestaan postia, eikä sieltäkää oo kuulunu mitään. Oonpahan yrittäny. Markkinointisuunnitelmaa ja johtopäätöksii koettanut kirjotella YouTuben tekstin ohella. Lähdeviittauksii koettanu tsekkailla, kun muistin jopa (eräänä aamuyönä), että on tullut uusi raportointiohje.

Eilen oli tarkotus olla palaveria ohjaajan kanssa, mutta se siirtyi huomiselle. Jänskättää vähäse, et onko työ lähteny ohjaajan mielestä rullaa oikeesee suuntaan. Jos kovin on väärillä raiteilla eli siis pitäs tavallaa kirjotella koko työ uudestaan ni sit menee valmistuminen ens kevääseen. Alkaa toi lokakuun loppu (suunniteltu palautuspäivä) ja marraskuun toisella viikolla oleva tän vuoden viimenen palautuspäivä lähenee siihen tahtiin, että ei täs enää kerkee työtä alusta asti uudestaan kirjottelemaan.

Häiritsee tuo epävarmuus kirjottelun oikeellisuudesta sen verran, että meinaa olla motivaatiopulaa näitten johtopäätösten ja muiden kirjottamisessa. Ei tahtos tehä turhaa työtä pakosti. Mutta toisaalta tuleehan tässä sit pohdittuu tota aihetta koko ajan ni jalostuu. Koetan siis kirjotella jotain, vaikkakin vain irrallisia ajatuksia, mutta kuitenkin sen sijaan, että lähtisin lukemaan kirjaa ja mussuttamaan suklaata.